Днес Българска свободна медия ЕООД - дружеството, което подаде документи

...
Днес Българска свободна медия ЕООД - дружеството, което подаде документи
Коментари Харесай

За 2.63 лв. НАП спря БСП ТВ

Днес Българска свободна медия ЕООД - сдружението, което подаде документи за регистрация на Българска свободна телевизия, изпрати уверение, издадено от Национална агенция за приходите, с което демонстрира, че няма отговорности към страната, оповестиха от соццентралата.

Разглеждането на документите за регистрация от Съвет за електронни медии бе отсрочено поради неплатена сума от 2 лв. и 63 стотинки, стана ясно през днешния ден, като най-вероятно се отнася до някаква неплатена такса.

Преди дни от Съвет за електронни медии оповестиха, че регистрацията на документите, импортирани от соцлидерката Корнелия Нинова и шефа на сдружението Любомир Коларов, се отсрочва поради неплатен дълг на новорегистрираното сдружение.

Подчертаваме, че сдружението Българска свободна медия е внесло всички нужни документи за регистрация на малкия екран и в тази ситуация не се касае за липса на документ.

Съгласно Чл. 111, алинея 1 и 2 от Закона за радио и телевизия и Методическите инструкции на Съвета за електронни медии, заявителят не показва при кандидатстване уверение от Национална агенция за приходите пред Съвет за електронни медии, оповестяват още от Позитано 20.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР