Днес, 9 януари, сме двойно по-развълнувани, защото не само сънародничката

...
Днес, 9 януари, сме двойно по-развълнувани, защото не само сънародничката
Коментари Харесай

Какво не може да прави Кейт Мидълтън на рождения си ден

Днес, 9 януари, сме двойно по-развълнувани, тъй като освен сънародничката ни Нина Добрев, само че и любимката ни Кейт Мидътлън има рожден ден . Херцогинята на Кеймбридж става на 37 години.

Кейт Мидълтън е херцогиня към този момент десета година. Съпруга на принц Уилям и майка на трите му деца. Жената до бъдещия крал на Англия. Пример за жанр, държание и майчина грижа.

Последната година за Кейт бе повече от динамична. Сякаш в огромното събитие на 2018 се трансформира не толкоз раждането на третото й дете, колкото заставането на Меган Маркъл един до друг с нея.

Вече и двете херцогини са навършили 37 години, а негласното състезание посред им в други категории едва ли ще спре в миналото. Както нищо не се разбра за рождения ден на Меган на 4 август, по този начин и сме сигурни, че Кейт няма да означи персоналния си празник с шумно празненство, както го правеше, когато с Уилям бяха гаджета.

 Снимка 399116

Всъщност, съпрузите се оказаха разграничени точно на рождения ден на Мидълтън . От профила на двореца Кенсингтън в Twitter разбираме, че Уилям има публични задължения тъкмо през днешния ден и сигурно огромна част от деня ще бъде надалеч от рожденичката, написа Express.

Последният път, когато Уилям и Кейт бяха разграничени на рождения й ден, бе преди 11 години , когато Мидълтън навърши 26 и избра да означи мотива със фамилията си. А и тогава се говореше, че с кралското й гадже са в обтегнати връзки. Е, най-малко през днешния ден място за сходни клюки няма.

 Кейт Мидълтън като млада и по какъв начин се трансформира стилът с годините
Кейт Мидълтън се срами от тези фотоси

Каква беше, каква стана

Празненството по случай рождения ден на Кейт евентуално ще се организира тази вечер, в стеснен фамилен кръг - с родителите й, брат й Джеймс, сестра й Пипа. Но има някои съответни правила, които Мидълтън би трябвало да съблюдава на рождения си ден , които го вършат малко по-необичаен.

Първото парче от тортата няма да отиде в чинията на рожденичката, а в тази на кралицата. Кейт не може да си разреши да хапне от десерта, както и от всяко друго ястие, преди нея.

Въпреки че целият свят познава Мидълтън и сигурно хиляди желаят да й изпратят подарък за рождения ден, тя не може да приема блага от непознати , единствено от фамилията и приятелите си. Изключение се прави единствено за цветя и книги.

 Снимка 399117

Без особена изненада, Кейт не може да си прави селфита с най-близките си хора, както традицията в последните години повелява. Но сходни осъществявания по никакъв начин не се харесват на кралицата. А и защо ти е едно селфи, щом не можеш да го споделиш в обществените мрежи?!

 Кейт Мидълтън, ученическите години и малко известна детайлност от тях
Миналото, за което Кейт не желае да приказва

Каква е била Мидълтън на млади години

Всички обичаме да си угаждаме, изключително когато имаме рожден ден. За страдание, херцогинята на Кеймбридж н яма дa има опция да си похапне обичаното си суши , тъй като суровата риба и морските блага просто не участват в менюто на кралския двор оt съображения за сигурност.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР