Днес, 4 февруари, от 9:30 часа ще има протест заради

...
Днес, 4 февруари, от 9:30 часа ще има протест заради
Коментари Харесай

Три дни протести в София - заради CETA и Сачева

Днес, 4 февруари, от 9:30 часа ще има митинг поради съглашението за свободна търговия с Канада - CETA. Същото събитие ще се организира и след два дни, на 6 февруари, като и двата пъти протестиращите ще се събират пред Народното събрание.
Организатор е самодейността " Обединени родители ", като има разнообразни данни, че зад организации в тази самодейност стоят участника в стратегическия съвет на президента Румен Радев юрист Владимир Шейтанов и известният с работата си като пиар на военното министерство Александър Урумов. Официално имената на двамата не са посочени в известието като уредници.
Организаторите настояват, че със CETA " България губи своя суверенитет във всички стопански браншове ". И прибавят, че " няма да се толерира никакво политизиране на нито един от тях. На самите митинги, както до момента, са добре пристигнали всички хора, които са част от една или друга политическа партия или придвижване, само че само в качеството им на будни жители с ясна и безапелационна гражданска позиция ". Те прибавят, че на следващия ден, 5 февруари, ще вършат митинг пред общественото министерство, в 12:00 часа, под надпис " Лъжите на Сачева " - очевидно по тематиката със обществената политика на страната що се отнася до децата.
Какво се случи със CETA дотук - научете в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР