Днес, 27 април, четири дни след раждането, бе оповестено името

...
Днес, 27 април, четири дни след раждането, бе оповестено името
Коментари Харесай

На кого кръстиха новородения принц Луис

Днес, 27 април, четири дни след раждането, бе оповестено името на третия правоприемник на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Принц Луис Артър Чарлз проплака за първи път на 23 април и несъмнено може да се каже, че е роден с шанс. И със синя кръв, несъмнено.

А името на бебето изненада всички, тъй като догатките бяха радикално разнообразни. И след новината от двореца Кенсингтън се роди идващият логически въпрос - за какво новият принц се споделя тъкмо по този начин . На кого е кръстен?

 Снимка 353343

И отговорът не закъсня. Името на новороденото е изпрано в чест на Лорд Луис Маунтбатън. Той е офицер от Британския кралски флот, чичо на принц Филип и праправнук на кралица Виктория. Принц Чарлз пък го дефинира като дядото, който в никакъв случай не е имал, предават от Daily Mail.

Лордът е погубен през 1979 година по време на военни дейности. Смята се, че негова е главната заслуга за брака сред кралица Елизабет Втора и принц Филип , който продължава към този момент повече от 70 години.

 Ето по какъв начин се споделя кралското бебе
Ето по какъв начин се споделя кралското бебе

Дългото очакване свърши

Именно Луис Маунтбатън е насърчавал своя племенник да бъде по-решителен и да се ожени, щом това желае сърцето му. А през днешния ден, десетилетия по-късно, пристигна и неговото време да получи заслуженото си самопризнание .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР