Днес, 25 януари, министърът на здравеопазването Кирил Ананиев награди със

...
Днес, 25 януари, министърът на здравеопазването Кирил Ананиев награди със
Коментари Харесай

Ананиев награди проф. д-р Валтер Клепетко със Златен почетен знак на МЗ


Днес, 25 януари, министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев награди със Златен почетен знак на Министерството на здравеопазването I-ва степен с лента проф. доктор Валтер Клепетко, президент на Европейската асоциация за гръдна хирургия и белодробни трансплантации и началник на Клиниката по белодробна хирургия в университетска болница Виена (АКХ).

Отличието се връчва на проф. Клепетко в израз на благодарност към професионалното му отношение, човечност и ефикасна работа с българските пациенти и медицински експерти, съобщихха от пресцентъра на здравното министерство.

„ Това е нашето самопризнание за всичко това, което вършиме за българските жители. Заслужавате го. “ Това съобщи министър Ананиев по време на награждаването и добави: „ Силно съм уверен в положителните резултати, които ще реализираме. Убеден съм, че нещата, които през днешния ден ще съобщим, ще бъдат признати с огромна наслада и задоволство. Това е една вяра за доста хора. “

Проф. Клепетко изрази задоволство от извършените градивни диалози. „ Накрая постоянно става дума за хората и нашата премия ще бъде, когато забележим, че тези хора са получили късмет за живот и то с добър стандарт “, означи професорът.

Проф. Клепетко е роден на 26 февруари 1955 година във Виена, Австрия. През 1978 приключва Медицинския университет във Виена. Той есред доайените на белодробната трансплантология в Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР