Днес, 23.02.2022 г., Окръжен съд–Кюстендил потвърди мярка за неотклонение „задържане

...
Днес, 23.02.2022 г., Окръжен съд–Кюстендил потвърди мярка за неотклонение „задържане
Коментари Харесай

5 години затвор грозят младеж, преследвал деца и се събличал в района на училище

Днес, 23.02.2022 година, Окръжен съд–Кюстендил удостовери мярка за неотклонение „ задържане под стража “, взета по отношение на К.С., притеглен в качеството на обвинен за закононарушение по член 325, алинея 2, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс.

В хода на следствието, водено под управлението на Районна прокуратура – Кюстендил против 28-годишния мъж, са събрани доказателства за осъществени от него непристойни дейности. В края на м. януари 2022 година, в региона на Основно учебно заведение „ Св. св. Кирил и Методий “ в гр. Дупница, той преследвал деца с автомобил, показвал им неприлични жестове, събличал се. Деянието му се отличава с извънреден цинизъм и е осъществено по отношение на малолетни и малолетни девойки.

По искане на прокуратурата първоинстанционният съд е взел по отношение на обвинения мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Приети са доводите за обосновано съмнение за авторството на незаконното действие и е налице действителна заплаха К.С. да извърши друго закононарушение.

Определението на Окръжен съд – Кюстендил по отношение на избраната на обвинения мярка за неотклонение „ задържане под стража “ е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР