Днес (22.03.2017) световноизвестният бранд wagamama отваря за гости първия си

...
Днес (22.03.2017) световноизвестният бранд wagamama отваря за гости първия си
Коментари Харесай

Wagamama отвори първия си ресторант в София

Днес (22.03.2017) световноизвестният бранд wagamama отваря за посетители първия си ресторант в България. Намира се в сърцето на столицата на ул. Узунджовска № 7-9, покрай ъгъла с бул. Витоша и работи от 12.00 до 23.00 часа.

По време на формалното разкриване участва Мишел Янг, Международен маркетинг съветник на Wagamama, която показа: „ Тази година се навършват 25 години от откриването на първия ресторант през 1992 година в Лондон и до момента сме извървели дългия път на непрекъснато усъвършестване, с цел да се срещнем през днешния ден и в София. Изключително доста харесваме града и се вълнуваме, че ресторантът ни се намира в сърцето на София, където се събират толкоз доста фенове на вкусната храна. “ Официален посетител бе и госпожа Сара Райли, заместител дипломат на Кралство Англия у нас, която изрази удовлетворение от  стъпването в България на подобен известен британски брандм което е иоще един метод за поддържане на връзките сред двете страни, а усетът на прясно приготвената храна сближава хората по целия свят.

На събитието във връзка откриването на ресторант wagamama в София участваха лица от медийните среди, както и артисти, реализатори, експерти в региона на маркетинга и рекламата, публицисти, блогъри и влогъри. Събитието почетоха и топ мениджъри от бизнеса. Владимир Ампов – Графа, Поли Генова, Михаела Филева, VenZy, Рут Колева, Алекс Раева, Яна Маринова, Ники Илиев, Симеон Колев, финалистката в първия сезон на Master Chef  Елена Петрелийска бяха измежду гостите, които пробваха от достоверните предястия на wagamama – гьоза с патица, ясай гьоза, еби кацу и едамаме, и съществени ястия, като пад тай с пиле и скариди, райсукаре със скариди, ясай кацу къри и терияки донбури с телешко. За десерт гостите хапнаха wagamama мочи топчета с усет на кокос, малина и печен сусам.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР