Днес, 21 декември 2023 г., прокурор Димитър Пехливанов встъпи в

...
Днес, 21 декември 2023 г., прокурор Димитър Пехливанов встъпи в
Коментари Харесай

Димитър Пехливанов встъпи в длъжност като заместник-административен ръководител на Районна прокуратура – Пловдив

Днес, 21 декември 2023 година, прокурор Димитър Пехливанов встъпи в служба като заместник-административен началник на Районна прокуратура – Пловдив. Това стана на гала в заседателната зала на прокуратурата, на която участваха Ваня Христева, областен прокурор, Петър Петров, областен прокурор, сътрудници и правосъдни чиновници. Районният прокурор Петър Петров връчи акта за встъпване в служба и пожела здраве и професионални триумфи на новия заместник-административен началник.   
Прочетете още
На 6 декември 2023 година Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет назначи Димитър Пехливанов за заместник-административен началник на Районна прокуратура – Пловдив. 

Той е приключил специалността „ Право “ в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “. Работил е като проверяващ служител на реда в районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в гр. София, след което е спечелил конкурс за в началото предопределение на магистрати, минал е през образование в Националния институт на правораздаването и от 2017 година е прокурор в Районна прокуратура – Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР