Днес 12-годишните носят очна линия и стилни тоалети с увереността

...
Днес 12-годишните носят очна линия и стилни тоалети с увереността
Коментари Харесай

Дрехите от детството ни, които бихме носили и сега! Обувки с колелца и още

Днес 12-годишните носят очна линия и стилни тоалети с увереността на професионални инфлуенсъри, само че нашият метод на обличане на тяхната възраст бе много по-хаотичен. Макар не толкоз стилни, тогавашните ни фешън любимци обаче също си имаха своя сексапил. От розови раници до светещи маратонки, ето пет такива находки, които с наслада бихме облекли и през днешния ден:

Тениски с логото на обичаното ни предаване

Липсва ни времето, когато бе задоволително да носим тениска с покемони или пък да отидем на учебно заведение с раница „ Ю Ги Йо “. Друга сходна класика бяха блузите с клиширани слогани вид „ Бъди себе си “ – може и да изглеждаха криндж, само че пък ни караха да се усещаме то-о-лкова готини! 

Виж още: Яка кокона: Всичко за новото шоу „ Жената Хълк “! 

Разноцветни фиби

Конска опашка, кок или плитка – като възрастни, вариантите за това по какъв начин да си приберем косата са мощно лимитирани. Някога обаче можехме да развихрим въображението си, употребявайки всеки аксесоар за коса, попаднал ни на разположение. Рошава прическа с разноцветни фиби и кичозна диадема? Защо не! Честно, от време на време ни липсва тази независимост.

Обувки с колелца

Като приказваме за неща, които ни караха да се усещаме супер, няма по какъв начин да не споменем и за маратонките с колелца. Този вид обувки освен че подвигаха обществения ни статус в прогимназията, само че и ни позволяваха да се забавляваме с часове. Тук положителната вест е, че те още се продават, освен това и в размери за възрастни. Хм… май знаем какво ще си подарим за идващия ни рожден ден!

Виж още: Хипстърия до шия: три безумни „ арт “ концерта, които останаха в историята

Светещи маратонки

Култови бяха и обувките с вградени лампички, които светваха, щом стъпиш на тях. Тези фешън шедьоври ни караха да изглеждаме като ходещи елхи и това всъщност… ни харесваше? Къде-къде по-забавно от следващия чифт черни маратонки.

Балетни поли вид „ туту “

Да, високите токчета и гримовете са супер, само че нищо не те кара да се чувстваш като принцеса по този начин, както балетните поли вид „ туту “. Бонус точки, в случай че са розови и с брокат по тях…

Изображение: https://www.instagram.com/rosecityjq/
iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР