Днес, 11 февруари 2022 г., по искане на Районна прокуратура-Пловдив

...
Днес, 11 февруари 2022 г., по искане на Районна прокуратура-Пловдив
Коментари Харесай

Оставиха в ареста обвиняем за грабеж от пощенска станция в с. Катуница

Днес, 11 февруари 2022 година, по искане на Районна прокуратура-Пловдив съдът дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ спрямо  В.Н., на 34 година

Той е притеглен като обвинен за това, че на 08. 02. 2022 година, в с. Катуница, обл. Пловдив, е лишил непознати движими движимости – сумата от 3120 лв. от владението на „ Български пощи “ ЕАД, с желание незаконно да ги присвои като е използвал за това заплашване.  Престъплението е квалифицирано по член 198 алинея 1 от Наказателния кодекс.

На 08.02.2022 година, В.Н. влезнал в пощенския клон в с. Катуница. Той създал изстрел с газов револвер, ориентиран към земята и изискал от служителката да му даде парите за пенсиите. Тя му предала сума от 3120 лв., след което В.Н. напуснал помещението. Няма потърпевши хора. По-късно цялата сума е била открита от полицейски чиновници.

Съдът e решил, че от събраните досега доказателства може да се направи обосновано съмнение, че В. Н. е направил закононарушението, за което му е повдигнато обвиняване и което се санкционира с отнемане от независимост.

Определението на Районен съд-Асеновград предстои на обжалване пред Окръжен съд-Пловдив.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР