Днес, 1 септември 2022 г. стартира онлайн приемът на документи

...
Днес, 1 септември 2022 г. стартира онлайн приемът на документи
Коментари Харесай

Стартира приемът на документи за кандидатстване в 7 магистърски програми на МУ - Варна

Днес, 1 септември 2022 година започва онлайн приемът на документи за кандидатстване за магистърските стратегии по специалностите „ Здравен мениджмънт и медико-социални грижи ", „ Фармацевтичен мениджмънт и грижи ", „ Рехабилитация, морелечение, уелнес и спа ", „ Опазване и надзор на публичното здраве " и „ Информационни технологии в опазването на здравето и здравните грижи ", както и за най-новите и неповторими за страната специалности на Факултет „ Фармация " към МУ-Варна „ Козметология “ и „ Трансфер на технологии и нововъведения във фармацията “, оповестиха от висшето учебно заведение.

При кандидатстването за посочените специалности не се изисква полагането на приемен изпит. Класирането се прави посредством конкурс по документи на база оценките: междинен триумф от курса на образование и междинния триумф от държавните изпити от дипломата за висше обучение, като оптималният бал е 12.00, прецизират оттова.

Специфичните условия за кандидатстване за всяка една компетентност може да видите.

Таксите за образование за образователната 2022/2023 година можете да видите.

Крайният период за подаване на за тези специалности е 15 септември 2022 година

е комфортна и безвъзмездна алтернатива, от която можете да се възползвате 24 часа в денонощието, акцентират от МУ.

Подробни указания за онлайн регистрация можете да видите.

От университета прецизират, че заплащането на нужните такси за кандидатстване можете да бъде направено посредством системата за електронни заплащания ePay или посредством Easy pay. Резултатът от Вашата регистрация ще разберете при наново влизане в системата за онлайн банкет, както и като известие на Вашия имейл адрес. Ако статусът Ви е „ Документите Ви са утвърдени ", разпечатайте спортния си картон (от бутона „ Печат на картона " ).

Подпишете го, сканирайте го или го снимайте и го изпратете на e-mail: в посочените периоди за кандидатстване. В противоположен случай не участвате в класирането заради несъблюдение на изискванията за кандидатстване, показват от МУ.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР