Дмитрий Песков, прессекретарят на руския президент, вижда в т. нар.

...
Дмитрий Песков, прессекретарят на руския президент, вижда в т. нар.
Коментари Харесай

Дмитрий Песков: Кремълският доклад на САЩ е опит да се повлияе на изборите в Русия


Дмитрий Песков, прессекретарят на съветския президент, вижда в така наречен кремълски отчет на Съединени американски щати опит да се повлияе върху изборите за държавен глава на Русия през март. Според него обаче " няма да има никакво въздействие ". Днес се чака администрацията на Съединени американски щати да показа пред Конгреса така наречен кремълски отчет - лист на длъжностни лица, политици и едри предприемачи, съпроводен с разбор на връзките им с съветските управляващи.

Предполага се, че въз основа на тези материали Вашингтон ще наложи нови наказания против физически лица от Русия, против съветски секрети служби и компании от енергийния, отбранителния и финансовия бранш. " Това е пряк и явен опит да се насрочат някакви дейности по този начин, че да повлияят на изборите ", съобщи пред публицисти представителят на Кремъл.

" Не сме съгласни с това и сме уверени, че няма да има никакво въздействие ", акцентира той. Според Песков самото издание на листата нищо не значи и " не е следващата санкционна вълна ". Москва обаче ще проучва дейностите на Съединени американски щати след тази обява, " с цел да може при всяко състояние и нашите ползи, и ползите на нашите компании да бъдат обезпечени по оптималния вероятен метод ", увери представителят на Кремъл.

Блиц
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР