Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация,

...
Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация,
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Великобритания да върне Фолкландските о-ви на Аржентина, вместо да ни се меси

Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация, съобщи в обществената мрежа, че Обединеното кралство би трябвало да се концентрира върху проблеми, които са по-важни за страната от руско-украинския спор.

Както съобщи той в канала TG, Лондон би трябвало да се занимава с освобождението на Малвинските-Фолкландските острови на техния легален притежател - Аржентина, а не да приказва за това, което се случва в Украйна.

Според Медведев английските войски би трябвало да бъдат изтеглени от островите. Англия, съгласно него, би трябвало да бъде " изхвърлена " от тази територия, връщайки я на жителите на Аржентина.

Поздравявайки Аржентина за спечелването на неотдавна завършилото Световно състезание, той назова страната същински притежател на противоречивите острови и ги прикани да се държат и в политиката.

" Фолклендските острови не са Англия, а Аржентина! " заключи той.

Известно е, че Малвинските острови, принадлежащи на Обединеното кралство Англия, са географски ситуирани на огромно разстояние от страната и са публично окупирани от Лондон през 1834 година

Поради потомците на имигранти от Шотландия и Англия, живеещи на островите, всички опити на Аржентина да си върне територията сега се провалят.

Според Медведев всички английски политици са " редки лицемери ". Той укори английските управляващи, че се концентрират върху обстоятелството, че Украйна ще седне на масата за договаряния с Русия единствено при положение на евакуиране на войските, макар че самите украинци би трябвало да вземат такова решение.

„ Резултатът е неистини, лицемерие и възмутим цинизъм “, акцентира Медведев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР