Дмитрий Медведев отправи за пореден път предупреждения към Запада да

...
Дмитрий Медведев отправи за пореден път предупреждения към Запада да
Коментари Харесай

Медведев отново заплаши Запада с ядрен апокалипсис

Дмитрий Медведев насочи за следващ път предизвестия към Запада да не доставя оръжия за Украйна. Заместник-председателят на Съвета за сигурност и някогашен президент и министър председател на Русия означи, че колкото по-разрушителни са оръжията, предоставени на украинските военни от съдружниците им, толкоз по-голям е рискът от " нуклеарен апокалипсис “, предава РИА Новости.

" Всички дейности, ориентирани към подсилване на военния съставен елемент на киевския режим, в последна сметка водят единствено до едно – увеличение на броя на жертвите и удължение на военния спор “, увери Медведев, разяснявайки с познатата пропагандна реторика вероятната доставка на изтребители F-16 на Украйна.

Според него колкото повече оръжия Западът трансферира на Украйна, толкоз по-опасен ще бъде светът, изключвайки изцяло виновността на Русия за разпалването на този боен спор и закононарушенията, които правят рашистите на територията на една суверенна страна.

" Колкото по-разрушителни са тези оръжия, толкоз по-вероятен става сюжетът на така наречен нуклеарен апокалипсис “, цитира организацията думите на Медведев, в които без подозрение се прокрадва извънредно тежката обстановка, в която е изпаднали руснаците и евентуално нагнетяващо се напрежение в Кремъл, който продължава да вижда Русия като жертва, а не като агресор.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР