Длъжни сме с 49-ото НС да бъдем част от онова

...
Длъжни сме с 49-ото НС да бъдем част от онова
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Длъжни сме в 49-ото НС да бъдем част от мнозинството, което ще решава проблемите на хората

Длъжни сме с 49-ото Народно събрание да бъдем част от това болшинство, което ще взема решение проблемите на хората. От това болшинство, което ще излъчи постоянния кабинет, който ще взема решение проблемите на хората. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Ловеч, оповестиха от пресцентъра на партията. В нея участваха още евродепутатът Искра Михайлова, зам.-председателят на Движението Станислав Анастасов, лидер на листата в региона и общественият специалист на партията доктор Хасан Адемов.  

Наш дълг е да го създадем. Хората живеят в сложна обстановка, акцентира Карадайъ.

Ние сме платили доста висока цена за демокрацията и свободата в България. Затова ние имаме дълг да пазиме демокрацията в България, безапелационен бе той.

Затова - до изборите в разговор с жителите, с ясната отговорност какво вършим, накъде вървим, с разсъдък да си осъществим тактиката за повече от един мандат в Ловеч. И на 2 април да излезем с поета  отговорност за своята лична орис, с поета отговорност за ориста на България, с разсъдък да гласуваме за Движение за права и свободи с № 13, прикани Мустафа Карадайъ.

Това е до изборите. А след изборите нашата задача е с оня добър резултат, който ще изпрати в 49-ото Народно събрание 49 народни представители от Движение за права и свободи, да бъдем част от болшинството в Народно събрание, което ще излъчи постоянния кабинет, съобщи още Карадайъ. И акцентира, че главната задача на политиката е да взема решение проблемите на хората, не да постанова персонални ползи.

Лидерът на Движение за права и свободи благодари на структурата на Движението, която се включи интензивно в организацията на дарителската акция в поддръжка на турския народ след опустошителните трусове и на хилядите донори от цяла България. Дълбок реверанс пред всички български жители, които без оглед на партийна, етническа и религиозна принадлежност отвориха сърцата си за бедстващите съседи и направиха дарения, съобщи Карадайъ.

Разум, Отговорност, Диалог – РОД. Слоганът на Движение за права и свободи припомня на всеки за рода, родното място, Родината, заяви и лидерът на листата Станислав Анастасов. И добави: " Хората чакат от нас решения на съответните им проблеми – инфлацията, приходите, работните места. Длъжни сме д отговорим на упованията им ".

Преди това Мустафа Карадайъ и екипът на Централния избирателен лъч бяха на предизборна среща в село Галата Тетевен. Днес повече от всеки път имаме потребност от разсъдък, отговорност и разговор, с цел да извадим страната от тежката политическа рецесия, съобщи Карадайъ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР