Длъжни сме да предприемем действия, които да облекчат битието на

...
Длъжни сме да предприемем действия, които да облекчат битието на
Коментари Харесай

Крум Дончев, БСП: Намаляване на ДДС на електричество и храни ни е приоритет

" Длъжни сме да предприемем дейности, които да облекчат битието на жителите. Намаляването на Данък добавена стойност на електричеството и главните храни от 20% на 9% ще е приоритет, към който ще се насочим ". Това съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Габрово Крум Дончев в " Денят On Air " по България On Air.

Според Дончев в последните 10 години енергийната самостоятелност на България е била занемарена, като доста от дълго време е можело да се подхващат стъпки за повишение на нуклеарните мощности.

" Това щеше досега да обезпечи самостоятелност освен за стопанската система и промишленостите, а и за жителите ", акцентира Крум Дончев.

Коментирайки здравната рецесия, социалистът изрази позиция, че на хората е трябвало да се даде повече време да се приготвят преди да бъде въведен " зеления документ " и напомни, че Българска социалистическа партия е поискала оставката на здравния министър поради него. Крум Дончев бе безапелационен, че антителните проби би трябвало да бъдат включени в " зеления документ " и обърна внимание, че това към този момент е процедура в европейски страни като Естония, Белгия и Австрия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР