Джулката реши да отговори на въпроси на свои почитатели, докато

...
Джулката реши да отговори на въпроси на свои почитатели, докато
Коментари Харесай

Фенове съветват Джулката да махне силикона, ето какво отговори тя за бюста си и за връзката с Илян

Джулката реши да отговори на въпроси на свои фенове, до момента в който си почива в Италия.

В поредност от свои сторита тя отговори на най-любопитните питания на своите почитатели. Обичайно измежду най-задаваните въпроси бе този отдаден на нейната някогашната половинка - фитнес инструктора Илиян Найденов. “В прилични връзки сме, не тъй като сме запазили някакво почитание, а по-скоро поради детето ” - отговори Джулката.
                             

Блондинката не се тормози да отговори и на коментар от обожател, който я поучава да си махне силикона, тъй като по този начин би била по-красива и естествена. “Аз ужасно доста одобрявам огромни гърди, дори бих си направила по-големи. Не знам какво неприятно има и за какво си срещу огромните гърди, а и единствено, че и мъжете също харесват огромни гърди ” - добави тя.

По традиция Гани получи и много спомагателни питания по отношение на външния си тип, едно от което бе дали има хилаурон, на която тя закачливо отговори: “Така съм се родила, блага. Така съм се родила ”.
                             

Джулката показа още, че възнамерява напълно скоро да заведе двамата си сина Давид и Кай на отмора в Банско, откъдето даде обещание да качи и любопитни фрагменти.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР