Джулия Робъртс разказа как нейният съпруг е променил изцяло света

...
Джулия Робъртс разказа как нейният съпруг е променил изцяло света
Коментари Харесай

Джулия Робъртс: Бях егоистична малка лигла

Джулия Робъртс описа по какъв начин нейният брачен партньор е трансформирал напълно света ѝ, както и други детайлности от живота и кариерата си в искрено изявление за английското издание на списание Harper's Bazaar.

Актрисата, която напълно скоро ще отпразнува своя 50-ти рожден ден, блестна на корицата на ноемврийския му брой.

Джулия споделя за себе си, че като млада е била "егоистична дребна лигла, която тичала в близост и правела филми ".

"Когато си мисля какво е това, което прави моя живот мой и какво има смисъл, както и какво ме сгрява вътрешно, се сещам единствено за него. Всичко идва от него ", споделя Джулия за брачна половинка си Дани Модър, за който на смешка изяснява, че кара кръвта във вените ѝ да замръзне, а в душата ѝ да се промъкне ужасът, всреки път когато работят дружно.

Джулия и Дани са женени от близо 15 години и са работили дружно над няколко кино лентата, измежду които "Мексиканеца ", "Тайната в техните очи ", "Обикновено сърце ".

Когато не е на снимачната площадка актрисата избира да си е вкъщи и да се грижи за трите си деца — 12-годишните близнаци Хейзъл и Фин, и 10-годишния Хенри.

"Ако през днешния ден не бях тук, щях да карам децата си към учебно заведение ", споделя Робъртс пред списанието.

Холивудската звезда споделя, че фамилията постоянно ще бъде преди всичко за нея, което е и повода да я виждаме все по-рядко на огромен екран. Отдадена на грижите за децата, брачна половинка и дома си, Джулия е свела до най-малко участията си във филми.

Този избор я прави щастлива, тъй като е удовлетворена от всичко, което е направила и постигнала през годините в професионален проект. Сега актрисата гледа на кариерата си и бъдещите си участия по друг метод, като декларира, че е спряла да търси функции и филми, в които да взе участие, а чака те единствено да я открият.

"Има страхотни неща, които съм направила и бих се радвала да направя още по-страхотни, несъмнено, с цел да впечатля брачна половинка ми и децата ми ", добавя Робъртс.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР