Джулиана Гани няма никакво намерение да прости на мъжа си

...
Джулиана Гани няма никакво намерение да прости на мъжа си
Коментари Харесай

И синът на Джулката заговори за друга жена

Джулиана Гани няма никакво желание да елементарни на мъжа си Илиян, когато хвана да си чати с друга жена, до момента в който тя е в чужбина. Силиконката изясни в диалог с почитатели, че доказателствата-чатове и фотоси са пристигнали при нея, до момента в който тя е във Франция и точно това я е наранило най-вече. Затова няма никакво желание да продължава връзките си с неверника, макар че до действителна невярност сред Илиян и другата жена не се е стигнало.



Джулката обаче е уверена, че той е щял да се отдаде на пристрастеността си с дамата. Гани изясни, че почивката й във Франция била планувана преди да гръмне абсурда и придружителят й е просто неин другар, само че не и гадже. Всъщност Hotnews.bg разбра, че Джулката подхванала пътешествието на френската Ривиера, с цел да си търси нов любовник. В Кан, където се събират богаташи, тя обикаля заведения, снабдена със зелен документ и с вярата, най-накрая да срещне верния състоятелен господин.



От своя страна Илиян сподели общия им наследник, който от самото начало търсеше Моника. „ Тя тренира, само че към този момент си потегли “, изяснява таткото във фитнеса на момчето си, а почитатели гадаят дали това е името на съдбовната жена, разделила двамата и за какво дребният я познава. С видеото Илиян очевидно искаше да опровергае жена си, че върти неразрешена обич, вместо да си гледа детето, което било при баба си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР