Джулиана Гани най-сетне гушна сина си след раздялата с Илиян Вижда

...
Джулиана Гани най-сетне гушна сина си след раздялата с Илиян
Вижда
Коментари Харесай

Джулиана Гани и Илиян се разбраха за детето

Джулиана Гани най-накрая гушна сина си след раздялата с Илиян
Вижда ли се краят на сагата на Илиян Найденов и Джулиана Гани, или пък сега е мъртвило пред стихия? – пита в. „ Уикенд “. Едва ли може да се даде безапелационен отговор на този въпрос поради последните обвинявания, които си размениха, и скандалните записи, които фитнес инструкторът пусна в обществените мрежи. И въпреки всичко има мотив да се допуска някакво стопляне на връзките – отбелязва изданието.

Преди дни Илиян разгласи, че няма желание да води война със брачната половинка си Джулиана Гани. Според техни фамилни другари Джулката и фитнес инструкторът са се разбрали по въпроса за попечителството на сина им Давид. Малчуганът бе доведен от татко си в София, с цел да се срещне с майка си след близо месец разлъка.

„ Не имах намерение да водя война с Джулиана. Бях заставен да разкрия някои нелицеприятни неща за нея, тъй като трябваше да работя в своя отбрана. Жалко е, че се стигна до такава степен, само че тя първа реши да трансформира раздялата ни в медиен цирк. Държа да знае, че на всяка нейна изява против мен ще откликвам на удара “ – разгласи Илиян.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР