Джулиана Гани май хвърля поредната бомба около личния си живот,

...
Джулиана Гани май хвърля поредната бомба около личния си живот,
Коментари Харесай

Джулиана Гани вдигна тайна сватба

Джулиана Гани май хвърля следващата бомба към персоналния си живот, а повода за сходни подозрения са скорошни фрагменти в профила й в обществените мрежи.

Силиконката, която е бременна с второто си дете от новия си другар Теодор Гецов май още веднъж е фамилна и двамата никак не са си губили времето, а бързо-бързо са минали под венчилото.

Фенове на Джулката заподозряха смяна в фамилното й състояние след бебешкия ваучър, който с полиция вдигнаха преди няколко дни. " Женени ли сте с Теодор? Гледам, че той има халка на бебешкото празненство ", попитаха Гани почитателите й в Инстаграм.

" Така ли? Не бях забелязала. Нека да изясни ", отвърна им с намигване " Мис Силикон 2013 ", само че без да внася повече изясненост по въпроса.   

 undefined

Любопитна детайлност, която сигурно ще изуми за следващ път почитателите на модифицираната русокоска е, че тя към този момент мисли и за трето дете, макар че второто още не се е родило. На въпрос дали желае да има и дъщеря, Гани, която чака още едно момченце, отвърна по този начин: " Искам, значи би трябвало 3-то ".

Колкото до бебешкото празненство, което издаде огромната вест за сватбата й, на него стана ясна и първата писмен знак от името на момченцето - К, а името няма да е българско. " Няма да е БГ име, само че ще е обвързвано с това на баба си – Катя ", издаде мъничко плеймейтката.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР