Джулиана Гани е в обтегнати отношения с майка си Екатерина.

...
Джулиана Гани е в обтегнати отношения с майка си Екатерина.
Коментари Харесай

Майката на Джулиана: Омъжи се за използвач, влюбен в...



Джулиана Гани е в обтегнати връзки с майка си Екатерина.

Причината е, че старата жена не харесва фитнес инструктора Станимир Ташев за шурей и скрито се надява дъщеря й да се вразуми и да го зареже. „ Джули се омъжи за един авантаджия! Не вижда ли, че е с нея единствено поради парите й?”, гневяла се Екатерина пред приятелки.

Майката на Гани била срещу пластичните й интервенции и разгулния й метод на живот в предишното, само че пък другояче доста я обичала и желаела единствено най-хубавото за нея.

„ Баща й остави огромно завещание, бъдещето й е подсигурено, а тя върви да се кълчи полугола по заведенията!”, ядосвала се Екатерина поради непристойното държание на дъщеря си, написа Хот Арена.

Самата Гани е признавала, че преди време танцувала без облекла за наслаждение, а не за материални облаги, вярвайки, че по този начин ще попадне в светлините на прожекторите. Едрогърдата русокоска от дете мечтаела да стане известна, по тази причина наблъскала бюста си с голямо количество силикон и тръгнала по състезания за съблазън.

„ Дъщеря ми е положително момиче, само че е доста наивна. Мъжете се възползват от нея и Станимир не прави изключение! Като разбра, че е богата, незабавно побърза да я върже с брак! Само се преструва на доста влюбен…”, споделила обезпокоената Екатерина със свои близки.

Наскоро риалити звездата и брачният партньор й посетиха Сейшелските острови, където отседнаха в петзвезден хотел, само че фитнес инструкторът не е дал и стотинка за екзотичната екскурзия. Тя била напълно финансирана от Гани, която прибрала над 30 бона за присъединяване си в шоуто „ ВИП Брадър”.

Откакто младите са семейство, главните доходи в фамилния бюджет идват от страна на русокоската. Станимир живее в жилището й, тя заплаща всички битови сметки.

тагове джулиана гани сватба майка пари
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР