Джулиана Гани е решена да стопи всички качени (около два)

...
Джулиана Гани е решена да стопи всички качени (около два)
Коментари Харесай

Джулиана Гани се стяга за 14 февруари, тренира яко и пазарува еротично бельо

Джулиана Гани е решена да стопи всички качени (около два) кг, откакто роди сина си Кай. Едрогърдата русокоска се е заела крепко с извайването на тялото си, като се е зарекла, че ще се стегне още веднъж.

Гани споделя сторита и снички от фитнес залата, където прави разични извършения за стягане и оформяне на тялото. Кардиото също е част от тренировките на Джулката.

Виж още: Обвиниха Златка Райкова, че подценява plus size дамите, тя отговори непосредствено

Междувременно русокоската се готви да посрещне 14 февруари. Не единствено плътно тяло е след задължитените неща за Джулиана, само че и секси бельото. Инфлуенсърката популяризира известна марка еротично долни дрехи, само че нещо ни подсказва, че самата тя ще се възползва от сезонните понижения, с цел да се снабди с нещо палаво, с което да изненада Теодор Гецов.

Виж още: Малките жестове - и без Св. Валентин! Теди и Гената от " Един за различен " с урок по романтика

Наскоро пък почитателите на Гани похвалиха точно Гецов, че е превъзходен втори татко за Давид. Таткото на Давид, Илиян Найденов, е на екзотична почивка сега. За момченцето се грижат напълно пастрокът и майка му. Припомняме, че Гани и Найденов поделиха попечителството и отглеждат сина им в мир и съгласие.

Виж още: Истинска другарка! Мира оказва помощ на Елица за булчинската рокля и май я избраха (СНИМКИ)

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР