Джуд Белингам може да даде на Англия искрата, от която

...
Джуд Белингам може да даде на Англия искрата, от която
Коментари Харесай

Белингам е плашещо добър

Джуд Белингам може да даде на Англия искрата, от която се нуждае, сподели бранителят Киърън Трипиър преди квалификацията за Евро 2024 против Италия.

Белингам е в превъзходна форма, откогато се причисли към Реал (Мадрид) през последния трансферен прозорец, отбелязвайки 10 гола в първите си 10 старта за новия си тим във всички съревнования.
 Саутгейт към почитателите на Англия: Защо освирквате Хендерсън?
Саутгейт към почитателите на Англия: Защо освирквате Хендерсън?

Хендерсън бе определен за капитан на Англия за мача, като 33-годишният състезател бе на терена 62 минути

" Той може да бъде разликата. В такава млада възраст, със зрелостта, качеството и експанзията, които има, той е плашещ. Изобщо не са изненада стандартите, които той сложи в Мадрид. Можете да видите, че той играе със независимост и играчите към него ще го създадат още по-добър. Страшното е, че той е единствено на 20 години ", сподели Трипиър.

Футболистът на Нюкасъл добави, че Англия е направила " големи стъпки " след Световното състезание през 2018 година, като сподели: " Загубихме на финала на Евро 2020, само че най-важното е, че напредваме и се оправяме доста добре. Имаме голове от целия терен и Джуд, Мадърс (Джеймс Мадисън), Букайо (Сака), Фил (Фодън) са към момента млади, само че всички могат да трансформират играта в избрани моменти ".

Трипиър отбрани и своя съотборник Джордан Хендерсън, който беше освиркван от почитателите на Англия по време на другарската победа с 1:0 над Австралия в петък, откакто се причисли към саудитския клуб Ал-Етифак по-рано тази година.

" За нас като играчи ние се държим дружно. Виждам Хендо всеки ден. Той е необикновен темперамент, той е водач - какво прави за тима, играе или не играе. Невероятен човек е в съблекалнята. Той се грижи всички да упражняват вярно, дефинира стандарти ", приключи Трипиър.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР