Джорджина Родригес се напъва да се хареса на феновете, но

...
Джорджина Родригес се напъва да се хареса на феновете, но
Коментари Харесай

Джорджина Родригес лъсна с вулгарна рокля с огромно деколте (Хейтят любимата на Роналдо за липса на вкус – Снимки)

Джорджина Родригес се напъва да се хареса на почитателите, само че за следващ път сподели, че й е необходим стилист. Мнозина считат, че върху годеницата на Роналдо внезапно се изсипаха купища пари и то по една случайност. Преди да срещне носителят на Златната топка тя бе нормално момиче, което работи в бутик.

И откакто стартира аферата с Роналдо тя за нула време стана известна. В момента Джорджина води подобен първокласен живот, че хиляди дами по света й завиждат. Но в това време Родргес е подложена на сериозна рецензия. Според почитателите в интернет тя прекомерно се хвали с благосъстоянието си, само че в това време й липсва класа.

Половинката на първенеца непрекъснато показва прекомерно скъпи бижута, а тоалетите й са на ръба на вулгарността. Няма проблем да носи маркови облекла, купени с парите на футболиста.  Проблемът при нея е, че от нормално момиче тя се трансформира в богаташка, която няма усет.

Конти се със старомодни палта, а  диамантите и първокласните рокли постоянно наподобяват неуместно на обилната й фигура

.

Точно поради това считат Джорджина  за една от най-нестилните дами на Холивуд. Скоро Родригес сподели нов имидж. Бившата продавачка се издокара с тясна рокля по тялото в морковен цвят и покри главата си с шал с леопардов принт. Така тя театралничи в колата с аления салон. Феновете считат, че облика й е прекомерно провокационен поради прекомерно отвореното й деколте и пишат: „ Пак показва някакъв неясен жанр, време е да си наеме  стилист! ”, „ Може да е богата, само че наподобява вулгарно, изключително в Саудитска Арабия. ”, означиха интернет консуматори.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР