Джорджина Родригес отговори на ширещите се съобщения и слухове в

...
Джорджина Родригес отговори на ширещите се съобщения и слухове в
Коментари Харесай

Джорджина отговори на слуховете за раздяла с Роналдо

Джорджина Родригес отговори на ширещите се известия и клюки в медиите за проблеми с половинката ѝ Кристиано Роналдо и за спекулациите, че връзката им надали не е пред разпад.

Португалските медии оповестиха, че двамата са пред разлъка, защото на 38-годишния Роналдо му било писнало от нейния нарцисизъм и несъразмерното харчене на пари.

" Завистливи и ревностни хора популяризират клюки и злословия, а идиотите им имат вяра ", написа 29-годишната Джорджина в Instagram, цитирайки текст от испанска ария.

Твърди се, че проблемите са почнали, когато Роналдо е пристигнал в новия саудитски клуб " Ал Насър ". Източник, непосредствен до двойката, изясни, че Джорджина прекарва дните си в шопинг в първокласни търговски центрове, заяви английският " Сън ", предава БГНЕС.

Футболистът бил обезпокоен от обстоятелството, че Джорджина към този момент не е отдадена на фамилията както преди, а гледа единствено себе си и личната си полза. Освен всичко това Джорджина сякаш развалила връзките с майка му, с която Роналдо е доста непосредствен, тъй че футболистът почнал да си изпуска нервите и на терена.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР