Джордж Клуни иска да продава любимото си италианско сирене в

...
Джордж Клуни иска да продава любимото си италианско сирене в
Коментари Харесай

Джордж Клуни възнамерява да продава италианско сирене

Джордж Клуни желае да продава обичаното си италианско сирене в Съединени американски щати. Той го разкрил, до момента в който бил във почивка на брега на езерото Комо.

Звездата от филмовата поредност "Бандата на Оушън " разкри, че станал огромен почитател на сиренето "Пекорино де Парду ", което се създава от фермера Пепино в намиращото се покрай езерото Комо градче Лальо. Актьорът и режисьор опитал от млечния артикул, до момента в който бил във почивка във вилата си на брега на езерото.

След като по-рано дружно с Ранди Гербер и Майк Мелдман основа марката за текила "Касамигос ", който през 2017 година бе продаден на компанията "Диаджео ", Клуни възнамерява да стартира бизнес с италианско сирене.

"Джордж в действителност харесва това сирене и си похапва от него в края на съвсем всяко ястие - съобщи източник, представен от в. "Daily Star ". - Съпругата му Амал го кара да си мие зъбите незабавно по-късно, тъй като не й подхожда ароматът на сиренето. Вкусът му обаче е толкоз прекрасен, че и тя е на мнение, че Джордж ще откри огромен пазар за продукта. "

58-годишният артист към този момент е изпратил 32 кг от соленото овче сирене в Лос Анджелис, където ще предложи на другари и евентуални купувачи да го опитат, заяви Контактмюзик, представен от Българска телеграфна агенция.

Освен към актьорство, Клуни демонстрира интерес и към предприемаческа активност. Ако реши да продава сиренето в Съединени американски щати, Джордж ще промени живота на Пепино, който в този момент продава огромна част от продукцията си от ван, паркиран край имението на артиста, покрай езерото Комо.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР