Джордан Белфорт, известен като Вълкът от Уолстрийт, с течение на

...
Джордан Белфорт, известен като Вълкът от Уолстрийт, с течение на
Коментари Харесай

Вълкът от Уолстрийт споделя прогноза за бъдещето на Биткойн и Етериум

Джордан Белфорт, прочут като " Вълкът от Уолстрийт ", с течение на времето е станал по-малко песимистичен към криптовалутите, изключително към Биткойн (BTC).

Белфорт направи няколко прогнози за бъдещето на Биткойн , в това число три основни прозрения.

Първо, Белфорт вижда в регулациите късмет за Биткойн да усили цената си. Той счита, че регулациите в крипто бранша са нужни, с цел да може Биткойн да процъфтява. Освен това той подлага на критика тези, които преглеждат регулациите като спънка за растежа на цифровите активи.

Второ, Белфорт към този момент не има вяра , че Биткойн ще стигне до нула, както мислеше преди. Той отдава това свое разбиране на възобновяване на Биткойн от крипто зимата през 2018 година и други произшествия, като да вземем за пример срутва на екосистемата Terra (LUNA).

И най-после, той счита, че вложителите не би трябвало да отхвърлят Биткойн или Етериум (ETH) заради неотдавнашните високопрофилни произшествия, като да вземем за пример срутва на крипто борсата FTX. Той предложи да се концентрирайте върху Биткойн и Етериум за дълготрайни крипто вложения.


 


Бъдещият капацитет на Биткойн няма да се дефинира само от личните му достолепия, а по-скоро от композиция от фактори, в това число регулации, равнища на приемане и макроикономически условия.

Важно е да се подчертае, че криптовалутите остават инвестиция, която е мощно волатилна и спекулативна. Освен това бъдещето на Биткойн и други цифрови активи ще зависи от напредъка, реализиран в по-широкия финансов пейзаж.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР