Джони Уокър записа победа с единодушно съдийско решение на събитието

...
Джони Уокър записа победа с единодушно съдийско решение на събитието
Коментари Харесай

Трета поредна победа за Джони Уокър

Джони Уокър записа победа с единомислещо съдийско решение на събитието UFC Fight Night Rozenstruik vs. Almeida. Бразилецът надви над някогашния кандидат за купата при 93-килограмовите в UFC Антъни Смит. 

Уокър означи нокдаун с контриращо кроше в средата на първата част. Той се опита да завърши дуела незабавно по-късно, само че Антъни Смит оцеля и даже събори Уокър. В последните 10 секунди от рунда бразилецът въпреки всичко съумя да обърне позицията и да отмъкне рунда.

Във втората част Уокър стартира да рита все по-често противника си под голяното и непосредствено против капачката. Тази вреда се акумилира с течение на времето и в третата част Смит към този момент колкото да стоеше на краката си. 

View this post on Instagram
A post shared by UFC (@ufc)

Смит губеше размените в стойка в последната част и се опита да придвижи дуела на земя, само че несполучливо. Доминацията на Уокър беше най-осезаема в третата част и той даже разклати съществено съперника си малко преди последния гонг.

Успехът е трети следващ за състезателя на ирландския SBG. Уокър употребява моментите след успеха, с цел да излезе отвън клетката и да замени думи с сегашния притежател на купата в категорията Джамал Хил. Последното проваляне на Уокър е нанесено точно от Хил.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР