Джони Деп ще излезе за пръв път пред българската публика

...
Джони Деп ще излезе за пръв път пред българската публика
Коментари Харесай

Джони Деп идва за първи концерт у нас с Холивудските вампири 


Джони Деп ще излезе за пръв път пред българската аудитория – като музикант и артист, част от европейското турне „ Холивудските вампири “ (Hollywood Vampires), което ще мине и през България. Актьорът ще излезе на сцената на „ Арена София “ (бившата „ Арена Армеец “) на 12 юни 2023 година дружно с Алис Купър и Джо Пери. Част от супергрупата е и китаристът Томи Хенриксен от групировката „ Алис Купър “.

Европейските концерти на групата минаха през 3-годишна пауза, наложена поради Ковид. Музикантите трябваше да свирят в София през септември 2021 година, само че събитието бе анулирано таман поради пандемията. Преди София „ вампирите “ ще се отбият в Турция, след това отивaт в Германия, Люксембург, Франция и други

„ Вече изминаха три години, откогато бяхме на турне с „ Вампирите “ – споделя Купър. – Нямам самообладание да се съберем още веднъж с момчетата, обичам това, че съм част от групата! Моята тайфа е страхотна, само че това да пея с „ Холивудските вампири “ е изцяло друго преживяване! ”

Репертоарът им включва едни от най-големите шлагери на митове като „ The Who “, „ Лед Цепелин “, Дейвид Боуи и „ Моторхед “. Пред почитателите си супергрупата ще извърши и авторски части от последния си студиен албум „ Rise “ (2019), който включва синглите „ Heroes “, „ The Boogieman Surprise “ и „ Who’s Laughing Now “.

„ Вампирите “ се образуват през 2015 година в памет на рокзвездите, умряли през 70-те години. Името на групата е взето от небезизвестния клуб на звезди, основан от Алис Купър, в който членуват роквеличия като Джон Ленън, Кийт Мун и Мики Доленц. „ Холивудските вампири “ имат издадени два студийни албума с присъединяване на посетител музиканти като Пол Маккартни, Слаш и Брайън Джонсън.

Билетите за концерта към момента не са оповестени, само че влизат в продажба онлайн и на определени физически обекти на 4 ноември. От 2 ноември налични ще бъдат и извънредни ВИП пакети за събитието, оповестява ploshtadslaveikov.com
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР