Джони Деп изяви желание да започне „новия си живот“ само

...
Джони Деп изяви желание да започне „новия си живот“ само
Коментари Харесай

Джони Деп се мести на 50 км от София

Джони Деп изяви предпочитание да стартира „ новия си живот “ единствено на петдесетина километра от София - в Сърбия, където единствено преди ден бе почетен със златен орден за извънреден принос към развиването на артистичната общественост в страната.

Приза си звездата от „ Карибски пирати “ и „ Едуард Ножиците “ получи от президента на западната ни съседка Александър Вучич. В благодарствената си тирада Деп благодари преди всичко на Емир Кустурица.

„ Преди доста години бях блажен да срещна невероятен мъж. Веднага щом го видях, разбрах, че мястото му не е в Холивуд. Казва се Емир Кустурица. Той ми стана брат, фамилията му стана мое, гледах по какъв начин децата му порастват. Връзката, която създадохме, е такава от първия ден, в който се видяхме. Това, което е прелестно тук, е, че хората употребяват всеки момент.

С Емир направихме филм тук с екип, който беше зрелищен. С екип, който в никакъв случай не беше изтощен макар изтощението. Вярвам, че има доста гении, които ще открием тук. И се надявам да бъда част от тях.

Наистина желая да ви благодаря, президент Вучич. Радвам се, че ми дадохте този орден за заслуги. Ще остана заслужен и ще направя всичко по силите си този орден да бъде въплъщение на моите отговорности тук. Тук имам пристрастеност към всичко – кебапчетата... Някой ми сподели нещо и за сливовата ракия, само че нямах опция да опитам. Тук получих единствено дарове. Емир ми даде напълно нов живот. Сега съм при започване на нов живот и това начало ми харесва. Бих желал това начало да бъде в Сърбия, в случай че ме желаете, несъмнено “, съобщи Деп на награждаването си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР