Джонатан, Кристофър и Майки Лилис – трима братя, които имат

...
Джонатан, Кристофър и Майки Лилис – трима братя, които имат
Коментари Харесай

Тримата братя, които успяха да изпълнят олимпийската си мечта

Джонатан, Кристофър и Майки Лилис – трима братя, които имат фантазия. Мечтаят един ден дружно да вземат участие на Зимни олимпийски игри. Мечтаят един ден да създадат нещо нечувано в спорта.

Понякога обаче против фантазиите застава действителността! Преди 4-месеца семейство Лилис губи своя минимален наследник. 17-годишният Майки е умрял в своя сън, а аргументите остават необясними до ден сегашен.

Загубата раздрусва фамилията, а Джонатан все по-често стартира да се съмнява дали си заслужава. Дали пък не би трябвало да се отдръпна от спорта…

Най-големият брат въпреки всичко продължава, доближава до огромната фантазия! Макар единствено от елементи, Джон пробва от огромната страст на олимпийските игри. Той не съумя да окачи по този начин стремежи орден на врата си в дисциплината фрийстайл ски, само че оставя сърцето си. Оставя всичко, което има, в името на своя дребен брат – Майки.

На Игрите в Пьонгчанг Майки също беше в Южна Корея. Духът на Майки бяха там. Освен че е взима със себе си част от пепелта на брат си в медальон, Лилис е носил остарелия екип на Майк, изпратен до Пьончанг, с цел да може да бъде с него на финала в неделя. Въпреки, че остана отвън почетната стълбичка, международният първенец в ските не остави подозрение у никого, че е изгубил.

" Нашата обща фантазия бе да участваме на олимпийски игри дружно и като знам, че той в никакъв случай няма да има този шанс… Това беше най-хубавият метод да му дам това прекарване. В последните месеци научих какъв брой е сложен и тежък живота и че би трябвало да му се любуваме всеки ден ", споделя Джон след присъединяване си.

Въпреки компликациите, които среща през последните месеци, Джонатън въпреки всичко намира храброст. Смелост да продължи, с цел да сбъдне една своя фантазия. Да реализира едно предпочитание на брат си, който към този момент го гледа от небето. И той съумява – да победи себе и да върне усмивките на своите родители.

По-малкият брат Крис сега се възвръща от раздрани връзки, само че може би напълно скоро ще ги забележим един до друг.

Въпреки че Майк в никакъв случай няма да получи шанса си за олимпийската фантазия, Джон е уверен, че духа на брат му е с него. Той е сигурен, че и след четири години ще бъде и в Пекин – на игрите през 2022 година. Тогава, когато Джон се надява с Крис да стоят един до друг, а „ Отборът Лилис” да сътвори напълно друга история - с по-щастлив край и без трагично начало.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР