Джон Траволта, в чиято компания Оливия Нютън-Джон се разписа за

...
Джон Траволта, в чиято компания Оливия Нютън-Джон се разписа за
Коментари Харесай

Джон Траволта към мъртвата Оливия: Твой съм завинаги

Джон Траволта, в чиято компания Оливия Нютън-Джон се разписа за вечността с играта си в евъргрийна " Брилянтин ", поведе скръбните мнения във връзка кончината й. Певицата и актриса си отиде на 73 години, откакто от 30 години страдаше от рак на гърдата. 

 Джон Траволта разплака всички с тези думи за Оливия Нютън-Джон

" Скъпа моя Оливия, ти направи живота на всички ни доста по-добър. Въздействието ти беше необикновено. Обичам те толкоз доста. Ще се забележим по пътя и всички още веднъж ще бъдем дружно. Твой от първия момент, в който те видях, и вечно! Твоят Дани, твоят Джон! ", е постът на Траволта в Инстаграм, написа Боряна Колчагова в dir.bg.

Родената през 1948 година в Кеймбридж Оливия Нютън-Джон умря спокойно в ранчото си в Южна Калифорния през вчерашния ден сутринта, заобиколена от фамилията и приятелите си. " Молим всички да почитат персоналния живот на фамилията в този доста сложен миг ", каза нейният брачен партньор Джон Истърлинг в понеделник.

Суперзвездата, носителка на награди " Грами ", победи на върха на поп, кънтри и денс класациите с шлагери като " Physical`` и " You`re the One That I Want``, само че стана всеобщата фаворитка като Санди от блокбастър мюзикъла " Брилянтин ", предава Българска телеграфна агенция.

" Оливия бе знак на триумфи и вяра повече от 30 години, споделяйки своя взаимен път с рака на гърдата ", написа още брачният партньор й.

Колегите й заляха обществените мрежи със скръбни послания във връзка кончината й. " Сбогом с обич на легендата, която постоянно ще бъде моята първа обич ", написа артистът Даниъл Дей Ким.

Дион Уоруик написа онлайн, че " още един благ глас се причисли към Небесния хор ".

Ричард Марлс, който е и.д.премиер на Австралия, съпостави гибелта й с чувството за завършек на една ера за поколението, израснало с " Брилянтин ". " Чувствам светът някак по-празен без Оливия Нютън-Джон ", сподели той.

Дъщерята на Оливия - Клои, отдаде почитта си с тяхна обща фотография в Инстаграм.

Стокард Чанинг, изиграла Ризо в " Брилянтин ", назова колежката си " есенцията на лятото "  в прочувствено изказване пред " People ".

" Не знам дали познавам по-мило човешко създание. Оливия беше същността на лятото - нейната слънчева светлина, нейната топлота и нейната прелест са това, което постоянно ми идва мислено, когато си помисля за нея ", сподели тя и добави: " Ще ми липсва доста ".

Носителката на " Оскар " - актрисата Марли Матлин сподели: " Толкова съм натъжена от новината за гибелта на Оливия Нютън-Джон. Почивай в мир скъпа, сладка Оливия. "

Кайли Миноуг сподели, че обожава Оливия от десетгодишна възраст. " Тя беше и постоянно ще бъде ентусиазъм за мен по толкоз доста, доста способи ", туитна тя.

Хю Джакман призна, че Оливия е била " първата му обич " и я разказа като една от най-отворените, великодушни и занимателни персони, които познава. Той добави: " Не е загадка, че Оливия беше първото ми влюбване. Целувах я на плаката всяка вечер преди лягане. Нейното творчество ще става все по-силно през годините ".

Актрисата Виола Дейвис написа в Туитър: " Ти беше моето детство! Твоят гений, улегналост, хубост! Почивай в прелестен мир. "

Миа Фароу сподели: " Много съм тъжна, че прелестната, надарена, смела Оливия Нютън-Джон умря. Никога не съумях да я срещна, само че всички споделят, че е била изключителна - постоянно блага. "

Актьорът Джордж Такей сподели: " Изгубихме страховит, емблематичен актьор в лицето на Оливия Нютън-Джон, която си отиде прекомерно рано от нас ".

Актрисата Розана Аркет сподели: " Лети с ангелите, Оливия Нютън-Джон! ".

От 1973-1983 година Нютън-Джон е измежду най-популярните звезди в развлекателната промишленост в света. Само в Съединени американски щати 14 нейни сингъла са в топ 10 на класациите, певицата печели четири награди " Грами ", играе водещи функции в " Брилянтин " с Джон Траволта и в " Ксанаду " с Джийн Кели. Дуетът на Траволта и Нютън-Джон " You`re the One That I Want`` е измежду най-големите шлагери през този интервал с продадени над 15 милиона екземпляра.

Хитът " Physical`` от 1981 година бе отпред на класациите в продължение на 10 седмици и бе ария на годината на " Билборд ", въпреки да бе неразрешен за лъчение от някои радиостанции. Промоционалният му клип, записан в първите години на Ем Ти Ви, завоюва " Грами " за най-хубаво видео.

Русокосата, постоянно усмихната Нютън - Джон в тези години в началото залага на леки поп-кънтри песни като " Please Mr. Please`` и " Have You Never Been Mellow`` и на нежни балади като " I Honestly Love You``, която през 1975 година й носи награди " Грами " за най-хубав женски поп вокал и за запис на годината. С " Брилянтин " тя сменя темпото, изключително когато героинята й Санди смени белите пуловерчета и блузки с черен кожен панталон. Текстът на " Physical`` кара самата Нютън-Джон да се изчервява, когато споделя " There`s nothing left to talk about/Unless it`s horizontally`` and finally called out ``Let`s get animal! Animal!``

" Записах я и по-късно ненадейно си помислих: Божичко, май отидох прекомерно надалеч! ", сподели певицата пред " Ентъртейнмънт уикли " през 2017 година, споделяйки по какъв начин песента й била препоръчана от мениджъра Роджър Дейвис. " Обадих се на Роджър и му споделих: " Трябва да изтеглим тази ария! ", а той ми отвърна: " Късно е към този момент. Върти се по радиото и се изкачва в класациите ". Бях ужасена! ".

След " Physical " тя има още няколко шлагера, само че кариерата й стартира да залязва и Нютън-Джон влиза в новините по-често поради персоналния си живот. През 1992 година, до момента в който се готви за турне, умира татко й, а тя е диагностицирана с рак на гърдата. Бракът й с артиста Мат Латанци, с който има щерка Клои Латанци, през днешния ден певица и актриса, се разпада през 1995 година Дългогодишната й връзка с оператора Патрик Макдърмът завършва мистериозно. Той изчезва през 2005 година по време на лов на риба в Калифорния и от този момент е в неопределеност. Според доста известия той живее в Мексико с друга жена.

" Той изчезна в морето и никой не знае какво се е случило ", сподели Нютън-Джон за него в австралийското телевизионно предаване " 60 минути " през 2016 година " Човешко е да си задаваш въпроси. Но, знаете ли, това са нещата от живота, които би трябвало да приемем и да продължим напред ".

Сред последните албуми на Нютън-Джон са " Stronger Than Before``, съдействието с Джон Траволта за коледния " This Christmas " и автобиографията " Gaia: One Woman`s Journey``, въодушевена от борбата й с рака и загубата на татко й.

Нютън-Джон се омъжи за Джон Ийстърлинг, създател на " Амазон хърб компани " през 2008 година Певицата се ангажира с голям брой благотворителни дела, дипломат е на благосклонност на програмата за околна среда на Организация на обединените нации, основава Център за онкологично заболели Оливия Нютън-Джон в Мелбърн, Австралия.

Нютън-Джон е щерка на немския професор по литература Брин Нютън-Джон и на Ирене Борн, чийто татко е нобеловият лауреат по физика Макс Борн. Семейството се мести в Австралия, когато Оливия е на 5 години, само че тя се завръща в Англия като младеж с майка си, откакто родителите й се разделят. Като ученичка мечтае да е ветеринарен доктор, само че в гимназията печели песенни състезания и преди да навърши 20 години прави турнето във военни бази и клубове и записва първия си сингъл " Till You Say You`ll Be Mine``.

През 1971 година записва кавър на " If Not for You`` на Боб Дилън и слага начало на тясно съдействие с другар от Австралия - Джон Фарар, който продуцира песента и по-късно написа " You`re the One That I Want,`` " Magic`` и още няколко шлагера за нея.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР