Джон Леджънд и Криси Тейгън са една от най-коментираните звездни

...
Джон Леджънд и Криси Тейгън са една от най-коментираните звездни
Коментари Харесай

Когато Джон Леджънд се опита да скъса с Криси Тейгън

Джон Леджънд и Криси Тейгън са една от най-коментираните звездни двойки , която няма и нищо срещу персоналния им живот да бъде на показ може би малко повече, в сравнение с мнозина одобряват за обикновено.

И по този начин идва и следващото разобличаване, този път със задна дата. Точно от преди 11 години. Джон и Криси са съпрузи от пет години, само че двойка от много по дълго време. А първоначално връзката им също не минава без нормалните разтърсвания.

 Снимка 378672

В изявление за Guardian Леджън споделя, че се е опитал да приключи връзките си с Тейгън под предлога, че май ще му е по-добре, в случай че е самичък . Но Криси просто му е декларирала, че това няма по какъв начин да се случи. И точка по въпроса!

Очаквано, Криси не остави думите на брачна половинка си без коментар в обществените мрежи. Тя разясни, че това не е била нормална разлъка , подбудена от несходство в характерите или друга банална причина. Просто Джон е бил на турне, само че е имал проблем с гласа си, което го е направило раздразнителен и депресиран.

 Как Криси Тейгън поддържа форма
Как Криси Тейгън поддържа форма

Изненадващият хранителен и състезателен режим на някогашния модел

Именно по тази причина Тейгън е била безапелационна, че двамата няма да се разделят тъкмо в този миг . И сме сигурни, че и до през днешния ден считат това решение за по-доброто. А онази разделя за по малко от ден преди 11 години си остава единствената. Или най-малко единствената, за която знаем, написа Cosmopolitan.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР