Джон Лангли, създателят на телевизионния сериал Ченгета, е починал по

...
Джон Лангли, създателят на телевизионния сериал Ченгета, е починал по
Коментари Харесай

Джон Лангли е починал по време на офроуд състезание в Мексико

Джон Лангли, основателят на телевизионния сериал " Ченгета ", е умрял по време на автомобилно съревнование в Мексико, оповестява представител на фамилията. Той беше на 78 години.

Лангли е умрял в Баха от инфаркт в събота по време на офроуд надпреварата Coast to Coast Ensenada-San Felipe 250, споделя представителят на фамилията Пам Голум, представен от " ".

" Ченгета " беше измежду първите риалити сериали в ефира, като дебютира на дребния екран през 1989 година и се трансформира в институция със своите 32 сезона.

Шоуто беше известно с това, че наблюдава работата на полицaите - с техните отегчителни нощни наряди или преследвания на нарушители. Сериалът се излъчва по " Фокс " от основаването си до 2013 година, когато собствеността е добита от Spike TV на Viacom, по-късно преименувала се като Paramount Network.

Заради непрестанните рецензии, че показва една про-полицейска вероятност, сериалът беше свален вечно от ефира на Paramount предходната година по време на световните митинги, свързани с убийството на Джордж Флойд.

Лангли е продуцент и на кино лентата " Бруклинските стражи " от 2009 година, който е режисиран от Антоан Фукуа и включва присъединяване на Ричард Гиър и Дон Чийдъл.

Вижте повече за Джон Лангли в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР