Джон Джоунс се завърна като боец №1 на UFC след

...
Джон Джоунс се завърна като боец №1 на UFC след
Коментари Харесай

Кормие: Джоунс не трябва да е №1 в света

Джон Джоунс се завърна като войник №1 на UFC откакто завоюва купата в тежка категория предишния уикенд. Американецът отхвърли за 2 минути Сирил Ган и след 3 години отвън осмоъгълника още веднъж е №1 в листата с всички бойци от всички категории.

Бившият първенец в две дивизии Даниел Кормие не е склонен с фактът, че Джоунс е номер 1. Не е изненада, че Кормие не признава Джоунс, който го победи 2 пъти в предишното.  Според величието в ММА Александър Волкановски би трябвало да е номер 1 в света, макар че загуби от Ислам Махачев в борбата за пояса в лека категория.

„ Мисля, че е мъчно да наречеш Джоунс най-великият на всички времена, изключително по отношение на наказването за стероидите и другите обстановки. Но мисля, че той може да претендира за статута на най-велик, тъй като завоюва колани в две категории. Аз персонално нямам доверие, че той би трябвало да бъде номер 1 в класирането. Мисля, че Александър Волкановски би трябвало да остане на върха. Не мисля, че Джоунс би трябвало да бъде войник номер 1 в света. Но нямам проблем с това, в случай че хората са дали своят вот по този начин. “, сподели Кормие.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР