Джо Байдън се ангажира през цялата си президентска кампания да

...
Джо Байдън се ангажира през цялата си президентска кампания да
Коментари Харесай

Работна група от 12 души ще бори коронавируса в САЩ под ръководството на Байдън

Джо Байдън се ангажира през цялата си президентска акция да се отнася съществено към ковид и дни след спечелването на изборите той ще направи първите стъпки, с цел да извърши това заричане, оповестява БГНЕС, базирайки се на Си Ен Ен. Байдън ще разгласи работна група за от 12 души в понеделник. Съобщението има за цел да покаже сериозността, с която определеният президент възнамерява да се концентрира върху пандемия, достигнала рекорден брой инфектирани през последната седмица. Работната група ще бъде ръководена от трима съпредседатели: някогашният основен изпълнителен шеф на здравните служби Вивек Мърти, някогашният комисар по храните и медикаментите Дейвид Кеслер и лекар Марсела Нунес-Смит от Йейлския университет.
Допълнителните членове ще бъдат оповестени в понеделник. Приоритетът на известието на работната група акцентира неотложността на пандемията и желанието на Байдън да се опита да върне вниманието на нацията към вируса. Групата, дружно с Байдън и Харис, възнамеряват да организират чести брифинги по малкия екран за рецесията, споделят техни помощници. Това припомня на метода на Байдън и някогашния президент Барак Обама към стопанската система, когато завоюваха Белия дом преди 12 години на фона на дълбока икономическа рецесия. Това е методът, по който Байдън се отнася към ковид, споделят неговите съветници, надявайки се да се опита да предотврати утежняване на пандемията, преди да встъпи в служба на 20 януари. Байдън се зарече да одобри пандемията съществено, до момента в който Тръмп омаловажава вируса и постоянно се оплаква, че се концентрира прекомерно доста върху акцията, даже откакто самичък беше инфектиран с COVID-19.
 Седмичните данни за ковид: Лъч вяра и куп черни върхове Седмичните данни за ковид: Лъч вяра и куп черни върхове
Лъч вяра идва с настоящите седмични данни за обстановката с новия ковид в България. Макар катереното нагоре по всички индикатори...
Въпреки мненията на Тръмп, че вирусът ще изчезне бързо и че страната е била „ тъкмо зад ъгъла “ от превъзмогването на пандемията, тя в действителност се ускори през последната седмица. В петък имаше 126 480 нови случая дневно, съгласно данни от университета " Джон Хопкинс ", третият следващ ден, в който нацията надвиши 100 000 нови случая, и най-високият ден за докладване от началото на пандемията.
Рон Клейн, дълготраен консултант на Байдън и неговия общоприет секретар през ранните години на администрацията на Обама, е водещ претендент за общоприет секретар на Белия дом, споделиха пред Си Ен Ен хора, близки до процеса. Преходът на новоизбрания президент е солидно изпитание с двама съветници на Байдън - Джеф Зиенц и Тед Кауфман - които поемат първостепенно управление в контрола на тези настоящи старания. Анита Дън, старши консултант на акцията на Байдън и някогашен шеф на връзките в Белия дом, е различен съпредседател, дружно с губернатора на Ню Мексико Мишел Луджан Гришам и представителя на Луизиана Седрик Ричмънд.
Въпреки че Тръмп продължава да се бори с изборните резултати, най-хубавите съветници на Белия дом от месеци възнамеряват вероятен преход. Усилията се управляват от генералния секретар Марк Медоус и заместник-началника на кабинета за съгласуваност на политиките Крис Лидел, който има богат опит в прехода, откакто управлява екипа за обмисляне на президентския преход на Мит Ромни в навечерието на изборите през 2012 година Байдън се ангажира и с номинирането на претенденти, които отразяват многообразието на нацията. Вече е изработен ранен скрининг за някои от най-хубавите евентуални претенденти, споделиха съветници, само че всички евентуално ще бъдат преразгледани след резултатите от изборите и защото остават въпроси по отношение на контрола на Сената.
Преходният съвещателен съвет на Байдън включва няколко души, считани за пионери на висши управителни длъжности, в това число някогашната съветничка по националната сигурност Сюзън Райс. " Няма място за позор ", сподели деец от администрацията на Обама, който импровизирано е съветвал преходния екип на Байдън. В петък вечерта определеният президент, обръщайки се към нацията преди прогнозите, които му дават успеха сподели, че изборите са му дали „ мандат за деяние “. Кимвайки с глава, казвайки, че до тогава той е вярвал, че е спечелил изборите, което им е дало политическо въздействие да работят бързо и да анулират аспектите на администрацията на Тръмп, в това число работата с ковид.
 Почти 300 души пребориха ковид през последното денонощие в Пловдивско Почти 300 души пребориха ковид през последното денонощие в Пловдивско
Към 11:00 ч. на 07.11.20 година на територията на пловдивска област има 382 новодиагностицирани случаи на COVID-19. Така общият им...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР