Джо Байдън изхвърли 3 остри думи по GOP в бърз обрат на дебата на Ники Хейли Jab

...
Президентът Джо Байдън приветства думите на бившия губернатор на Южна
Коментари Харесай

Президентът Джо Байдън приветства думите на бившия губернатор на Южна Каролина Ники Хейли с отворени обятия, след като тя преследва резултатите от гласуването на колегите си републиканци на първия президентски дебат на Републиканската партия в сряда.

Хейли, един от осемте кандидати за участие в дебата в Милуоки, скочи срещу някои от своите съперници на Републиканската партия – губернатора на Флорида Рон ДеСантис, сенатора Тим Скот (R-S .C.) и бившия вицепрезидент Майк Пенс – за това, че гласуваха „за увеличаване на дълга“, като същевременно се нахвърлиха срещу бившия президент Доналд Тръмп, който я назначи за посланик на САЩ в ООН по време на мандата си на поста. Тръмп пропусна дебата.

„И Доналд Тръмп добави 8 трилиона долара към дълга ни и нашите деца никога няма да ни простят за това“, заяви Хейли в очевидно кимване към увеличаването на държавния дълг с около 7,8 трилиона долара по време на администрацията на Тръмп.

„Какво каза тя“, написа Байдън в надпис до клип с нейните забележки.

Байдън направи и други не толкова фини препратки към дебата относно Сряда, като се прицели в биотехнологичния предприемач Вивек Рамасвами, който каза, че „дневният ред за изменението на климата е измама“, което беше посрещнато от море от освирквания от публиката.

„Между другото, изменението на климата е реално ”, написа по-късно Байдън в X (бивш Twitter).

Хейли, на фона на дискусията на кандидатите за изменението на климата, заяви, че изменението на климата също е „реално“.

„Наистина ни е грижа за чистия въздух, чистата вода – искаме да видим, че това се полага, но има правилен начин да го направим“, каза тя на сцената на дебата.

„Правилният начин е на първо място, да, действително ли е изменението на климата? Да, така е. Но ако искате да отидете и наистина да промените околната среда, трябва да започнем да казваме на Китай и Индия, че трябва да намалят емисиите си.”

Свързани...

6 от 8 Кандидатите на Републиканската партия по време на дебата казват, че биха подкрепили номинирания Тръмп, дори ако е осъден

Fox News всъщност попита кандидатите на Републиканската партия за изменението на климата — и не се получи добре

Федералният съдия отказва да блокира Арести на Марк Медоус, Джефри Кларк в обвинителен акт в Джорджия

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР