Джил Байдън - първата дама на САЩ, която е на

...
Джил Байдън - първата дама на САЩ, която е на
Коментари Харесай

Жената на Байдън нахрани гладни румънци

Джил Байдън - първата дама на Съединени американски щати, която е на посещаване в Румъния - благодари на американските бойци, ситуирани там, че служат като бариера против съветската експанзия. Тя стартира нощес европейската си обиколка, посредством която желае да се запознае с бежанската рецесия, провокирана от нашествието на Москва в Украйна.

Джил Байдън дойде от Вашингтон тъкмо в точния момент, с цел да помогне за сервирането на вечерята на американските бойци в румънската военновъздушна база " Михаил Когълничану ", ситуирана покрай Черно море и на към 100 км от границата с Украйна. В базата са настанени към 1600 от няколкото хиляди военнослужещи, които американският президент Джо Байдън изпрати в Източна Европа малко преди военния спор в Украйна.

Джил Байдън разсипваше храна на военните в столовата, а също по този начин мина и поздрави някои от групите по масите. На друго място в базата първата дама се причисли към старши сержант Шарън Роджърс, с цел да прочете детска брошура на сина на Роджърс, Нейтън, който живее в Тексас. Байдън благодари на момчето за това, че и то служи на страната си.

ТЕМА преди 3 часа 603 преди 5 часа 2783 преди 6 часа 533
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР