Джиджи Хадид е едно от най-известните имена в модния бизнес.

...
Джиджи Хадид е едно от най-известните имена в модния бизнес.
Коментари Харесай

Джиджи Хадид: Казваха ми, че нямам тялото на модел - slava.bg


Джиджи Хадид е едно от най-известните имена в стилния бизнес. 24-годишната звезда стартира своето премеждие на стилния подиум през 2015 година в шоуто на Жан-Пол Готие в Париж. Оттогава тя е непрекъснат участник в Седмицата на модата във всички известни градове. Освен това, Хадид е част и от УНИЦЕФ, с която съумява да посети страни като Бангладеш и Сенегал, с цел да се запознае с проблемите там.

Сега супермоделът застава на корицата на списание i-D и приказва намерено за първите си стъпки в промишлеността, по какъв начин се оправя със славата и какви са проектите ѝ за бъдещето. Хадид е по отношение на изпълнителя Зейн Малик, с който се разделят и събират на няколко пъти през последните години. Доказателство, че връзката им към момента е жива, беше фотография на Зейн, която Джиджи разгласява точно на Свети Валентин.

„ Не знам дали постоянно ще бъда модел. Мисля, че един ден ще желая да основа семейство “, споделя тя пред изданието.

Въпреки тези проекти, към този момент Хадид не счита да слиза от стилния подиум. Тя признава, че обича изобретателната страна на този бизнес и се любува на дизайнерите, които имат ексцентрично виждане за нещата. В момента Джиджи е един от най-търсените модели, само че при започване на кариерата ѝ всичко е било напълно друго.

Когато Жан-Пол Готие я кани на стилното шоу в Париж, Хадид занапред стартира своята кариера. Признава, че тогава към момента е имала мускули от тренировките по волейбол. В стилната промишленост обаче това не се е харесало, предава Tialoto.bg.

„ Обичах тялото си. Знаех какъв брой доста съм работила, с цел да реализира тези мускули и да се оформя по този метод – в този момент ми липсва. По това време имаше хора, които ме подлагаха на критика и ми споделяха, че нямам тялото за подиум “, споделя Хадид пред списанието.

Тя добавя, че множеството дизайнери са се опитвали да покрият тялото ѝ, само че Готие е бил изцяло друг. „ Той съумя да ми влияе положително, защото ме сподели в личната ми светлина “.

Освен Готие, огромно въздействие върху кариерата на Хадид оказва майка ѝ. Супермоделът споделя, че Йоланда Хадид постоянно я е подкрепяла и я е насърчавала да бъде себе си. „ Тя ми споделяше да показвам себе си по всеки един метод – посредством готвене, изобразяване, шиене или пък снимане “.

Постепенно обаче Джиджи схваща, че подиумът е нейното място и стартира да си пробива път в стилната промишленост. Модната редакторка Карин Ройтфелд, създателят и основният редактор на V Magazine, дизайнерът Томи Хилфигър са хората, които подават ръка на Хадид.

„ Да вложат такова голямо доверие в един човек – това ми даде нужната самонадеяност “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР