Джи Пи Груп обяви официално, че ще депозира отказ да

...
Джи Пи Груп обяви официално, че ще депозира отказ да
Коментари Харесай

След изявление на Борисов по техен адрес, Джи Пи Груп реши да се откаже да строи тунел Железница

" Джи Пи Груп " разгласи публично, че ще подава отвод да строи тунел " Железница " в Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ). Това стана откакто министър председателят Бойко Борисов разгласи преди няколко часа, че е разпоредил на управлението на АПИ да откри законов метод да изключи компанията от присъединяване в публични поръчки.
В известие до медиите управлението на " Джи Пи Груп " разгласи, че поради започнатите инспекции по плана за доизграждане на Автомагистрала " Струма " – тунел Железница, има заплаха от неспазване на графика и риск от загуба на средства.
" Това ще наложи започнатите прави да се построят за сметка на държавния бюджет и да бъде възобновена предоставената безплатна финансова помощ за създаване на " Автомагистрала " Струма ", финансирана от Оперативна програма " Транспорт 2007-2013 година ", пишат в известието си компанията.
" Джи Пи Груп " допълват, че забавянето е причина за още тежки произшествия, тъй като „ пътният сектор си е извоювал печалната популярност на най-кървавото трасе в страната ни ".
" Ръководството на " Джи Пи Груп " е изрично, че в по този начин манипулираната медийна конюнктура през последния месец, опитваща се да отъждестви граденото десетки години име на компанията в строителния отрасъл с незаконни квалификации, е почтено в името на марката " Джи Пи Груп " – . Същото е в интерес на публичния интерес от попречване на големите загуби на държавния бюджет и в поддръжка на пътната сигурност ", пишат още в известието до медиите.
Компанията приключва, че постоянно са работили, съобразявайки се със законовите разпореждания и постоянно е отчитала публичния интерес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР