Джеймс Франко отново стана обект на обвинения в сексуален тормоз,

...
Джеймс Франко отново стана обект на обвинения в сексуален тормоз,
Коментари Харесай

Джеймс Франко е обвинен за втори път в сексуален тормоз

Джеймс Франко още веднъж стана обект на обвинявания в полов тормоз, които този път са свързани и с неговото актьорско учебно заведение. Делото е заведено в Лос Анджелис от Сара-Тидър Каплан и Тони Гаал, които настояват, че той и сътрудниците му са употребявали към този момент нефункционираща стратегия на учебното заведение, с цел да примамват млади дами с бъдещи функции и са се държали с тях по несъответствуващ метод, написа " Гардиън ".

Актьорът, номиниран за премия " Оскар " за основна мъжка роля за присъединяване си във кино лентата " 127 часа ", стоеше зад учебното заведение " Студио 4 ", което имаше клонове в Ню Йорк и Лос Анджелис, дружно с колегата си Винс Джовилет. Сара-Тидър Каплан и Тони Гаал са се записали на стратегия в Лос Анджелис, за която са плащали по 300 $ месечно. Отделно учебното заведение е предложило майсторски класове по секс подиуми, чиято цена е била 750 $. В заведеното дело двете дами настояват, че прослушването за класа е било посредством видеоклипове, които са били преглеждани от самия Франко. Според слуховете студентите е трябвало да се откажат от авторските си права върху записите.

Сара-Тидър Каплан и Тони Гаал упрекват Франко и неговите сътрудници, че държанието им по отношение на студентите от женски пол е било несвоевременно и провокативно и те са се възползвали полово от ролята си на преподаватели, примамвайки дамите с благоприятни условия за присъединяване в примамливи планове. Те настояват, че " постоянно млади и неопитни дами са притискани да вземат участие в секс подиуми, които са прекрачвали границите на стандартите в киноиндустрията ".

Гаал твърди, че тя не е получила роля, откакто е изразила разстройването си след прослушването. Сара-Тидър Каплан твърди, че е получила роля в един от филмите на Франко, който още не е излязъл по кината. В него тя взе участие в сцена, която изобразява оргия. При фотосите Франко махнал предпазителите с физически цвят, които тя и други актриси носели върху интимните си елементи.

През 2018 година пет дами упрекнаха артиста в разнообразни форми на полова употреба, в това число Сара-Тидър Каплан. Адвокатът на артиста твърди, че обвиняванията са безпочвени. По време на изявление със Сет Майерс Франко съобщи, че има своя лична версия на " тази история ", ще се въздържи да разяснява обвиняванията и назова хората, които ги насочат към него, " незрели ".

Заведеното дело цели обезщетение и възвръщане на видеозаписите. Представителите на Франко към момента не са коментирали случая.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР