Джеймс Чарлз се прочу преди няколко години с уменията си

...
Джеймс Чарлз се прочу преди няколко години с уменията си
Коментари Харесай

Инфлуенсър шокира с фотосесия, за да "изпита" чувството на бременността

Джеймс Чарлз се прочу преди няколко години с уменията си да прави неповторим макиаж. Гримьорът сътвори история още на 17 години, когато стана първото мъжко лице на козметичната марка Cover Girl през 2016 година. Няколко години по-късно Джеймс има милиони почитатели в Инстаграм (26 благ., с цел да сме по-точни), посетител е на редица фешън ревюта и влиятелни награди, а видеата му в Yоutube натрупат за малко време също доста гледания.

Съвсем скоро звездният влогър провокира вълна от мнения, с помощта на ново видео и фотоси, които показа в обществените си мрежи. Джеймс приел педизвикателството на своя доста близка бременна другарка, която му споделила, че би трябвало да се " вкара " в кожата на бременна жена, с цел да разбере какво е. Скандално или не, Джеймс решил, че би трябвало да опита да пресъздаде отчасти бременност. 

Виж още:

Джеймс Чарлз споделя в новото си видео, че се пробва да разбере бременните девойки, като прави въпросния опит единствено в границите на 24 часа. Така 21-годишният Чарлз решил да се възползва от препоръките на най-хубавата си другарка Лора Меладо, която сега чака второто си дете, с цел да се преобрази. Спомняте ли си кино лентата " Junior ", в който Арнолд Шварценегер играе, че забременява... е, нещо сходно прави и Чарлз.

Инфлуенсърът споделя, че той, Лора и всички техни близки другари са разговаряли в чат и се шегували с нея, само че след което тя споделила, че Чарлз не би издържал и 24 часа като бременна жена, той приел това като искрено предизвикателство.

Виж още:

За фотосите на видеото влогърът се сдобил с  реалистично изглеждащ подправен стомах, като извършва разнообразни задания, с цел да види дали може да се оправи с нетипичната за него роля. Джеймс акцентира, че видеото му няма за цел да осмива бременността и всички моменти, през които милиони дами по света минават.

Чарлз показа и фотография, на която демонстрира своето " бременно коремче ", а самата снимка е въодушевена от фотосесията на Бионсе, когато разкри пред света, че чака близнаци. Коментарите са много спорни - едни одобряват, че Джеймс е направил видеото за развлечение, други го виждат като знак на взаимност, тъй като се пробва да разбере през какво минават дамите, а трети тотално отхвърлят стореното и не одобряват постъпката му.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/jamescharles/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР