Джеймс Бонд ще бъде баща на петгодишно момиченце в новия

...
Джеймс Бонд ще бъде баща на петгодишно момиченце в новия
Коментари Харесай

Джеймс Бонд ще бъде баща в „Смъртта може да почака“

Джеймс Бонд ще бъде татко на петгодишно момиченце в новия филм за именития разузнавач " Смъртта може да изчака " , заяви Контактмюзик.
Даниъл Крейг в ролята на Бонд ще играе татко на дребната Матилда, чиято майка е доктор Мадлин Суон, в ролята Леа Сейду, писа в. " Мейл он сънди ".

Разкритието идва, откакто за продажба в иБей (eBay) предходната седмица бяха пуснати дневните разпределения за това къде актьорите от продукцията би трябвало да се явят за фотоси. В тези бумаги е разказана сцена, снимана в Италия предходната година, в която вземат участие доктор Суон, агентката на английското разузнаване Номи, чиято роля извършва Лашана Линч и Матилда, в ролята Лиса-Дора Сон.

Източник, осведомен с продукцията, удостовери, че във кино лентата сътрудникът Бонд ще е татко. Той добавя, че артистът Даниъл Крейг желал този филм да е най-изненадващия и развлекателен от поредицата.

Източникът добавя, че преобразяването на шпионина, прочут като обожател на женските прелести, в татко във кино лентата открива " нов път за мощни моменти " в облика. В " Смъртта може да изчака " има и сюжетна линия, в която Бонд избавя света от пандемия. " Не е тъкмо като Ковид-19, само че е нещо сходно. Тъкмо в точния момент ", прибавя източникът.

Премиерата на " Смъртта може да изчака " бе отсрочена за ноември поради пандемията от новия ковид.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР