Джейми Спиърс, бащата на поп певицата Бритни Спиърс, даде първото

...
Джейми Спиърс, бащата на поп певицата Бритни Спиърс, даде първото
Коментари Харесай

Край на мълчанието! Джейми Спиърс: Без мен Бритни нямаше да е жива

Джейми Спиърс, бащата на поп певицата Бритни Спиърс, даде първото в детайли изявление от 10 години насам, в което описа по какъв начин е протекло попечителството над щерка му. Според него, в случай че не беше той, Бритни евентуално към този момент нямаше да е жива.

„ Не всеки ще се съгласи с мен. Беше извънредно време. Но аз обичам щерка си с цялото си сърце и душа. Къде щеше да е Бритни в този момент, в случай че не беше попечителството? Не съм сигурен, че тя щеше да е жива “, сподели Джейми в изявление за вестник „ Мейл он сънди ”, добавяйки, че не съжалява за решенията, които е взел, даже в случай че връзките с щерка му са се влошили поради тях.

По думите му той е направил единствено нужното, с цел да отбрани Бритни и нейните деца . Според Джейми, с помощта на него и настойничеството Бритни вижда синовете си Престън и Джейдън от някогашния й брачен партньор Кевин Федърлайн.

Джейми твърди, че е направил всичко допустимо срещите да са позитивни и да не наподобяват на срещи в пандиза, както ги разказва самата:

„ Дори заведохме децата в Европа. Те прекарваха доста време и с майка си, и с татко си. Малцина знаят за това. Нашата цел беше да се уверим, че Бритни е построила удобни връзки със синовете си. Имахме доста разнообразно свободно време ”.

 Добави изложение

С решение на съда попечителството над децата получи Кевин Федърлайн. Джейми съобщи, че в действителност момчетата са отгледани от татко си и дядо си . „ Връзката ми с Кевин им даде чувство за успокоение и отбрана. Кевин може да удостовери това - ние бяхме тези, които отгледаха децата....  Моите момчета доста ми липсват. Бяхме доста близки. Но те са си построили лично мнение. Всичко си има причина. Не знам каква е тази причина, само че последните три години ми беше доста мъчно без тях. Цялото семейство е в ужас “, сподели Джейми.

 

 Добави изложение
Бритни и Кевин
Освен това той съобщи, че е оказал помощ на Бритни да усъвършенства финансовото си положение.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР