Джейми Оливър е нещо като национално богатство и неговата вярна

...
Джейми Оливър е нещо като национално богатство и неговата вярна
Коментари Харесай

Неравен брак на Джейми Оливър и съпругата му Джоулс от ниска „коловозия“ и страхове от изневяра до подновяване на обетите

Джейми Оливър е нещо като национално благосъстояние и неговата вярна брачна половинка Джоулс е до него на всяка крачка от пътя.

48-годишният мъж е може би един от най-големите готвачи-знаменитости в страната и откогато стана звезда преди съвсем 25 години с поредицата „ Голият готвач “, той е на задача да образова нацията по отношение на храненето По-добре.

Сега той се появява на екраните с новото си шоу по Channel 4, Jamie's Christmas Shortcuts. Тази Коледа почитателите не могат да се наситят на неговата загадка съставна част за издигане на обичайния печен пащърнак, дружно с неговия хак за домашно приготвени рула с салами. Но с изключение на звездните си кулинарни умения, Джейми е прочут като горделив фамилен мъж.

Той и брачната половинка му Джоулс споделят петима деца, всяко с необикновени имена - Попи Хъни Роузи, Дейзи Бу Памела, Петал Blossom Rainbow, Buddy Bear Maurice и River Rocket Blue Dallas. Семейството от седем души се реалокира в имение от £6 милиона от 16-ти век в Есекс през 2019 година, което се гордее с имени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР