Джейми Лин Спиърс размишлява за момента, в който сестра ѝ

...
Джейми Лин Спиърс размишлява за момента, в който сестра ѝ
Коментари Харесай

Kaк Кристина Агилера успя да разбие сърцето на Бритни Спиърс

Джейми Лин Спиърс размишлява за момента, в който сестра ѝ Бритни е останала " с разрушено сърце ", откакто е изгубила от на премиите Грами през 2000 година
 Успя ли Бритни Спиърс да елементарни на по-малката си сестра
Успя ли Бритни Спиърс да елементарни на по-малката си сестра

Наистина комплицирани фамилни връзки

По време на последния епизод на телевизионното риалити шоу I " m a Celebrity...Get Me Out of Here!, предавано по ITV, 32-годишната актриса разкрива, че е считала сестра си за любимец за премията за най-хубав нов реализатор.

И дефинира случилото се като " смущаващо ", защото " явно " Бритни е по-голямата звезда през онази година. И споделя, че даже е имало в дома им екипи на MTV, които са " следили " фамилията от близко, защото всички са вярвали, че точно тя ще завоюва.

Джейми Лин, която по това време е била на 8 години, си спомня още, че е била " доста смутена " за по-голямата си сестра и е считала случилото се за " цялостна нелепост ". " Кристина е доста надарена, само че тази беше годината на Бритни. И тя остана съкрушена, тъй като целият ѝ живот бе отдаден на това да завоюва. "
 Снимка 559989

Бритни въпреки всичко печели премията, въпреки и за най-хубав танц в клипа на " Toxic " през 2005 година и има общо осем номинации.

Макар че двете сестри са имали много бурни връзки през годините, в този момент те най-накрая съумяха да се помирят - макар неотдавна издадената биография на Бритни. В книгата, озаглавена, певицата твърди, че Джейми Лин я е " предала ", като е споделила " неприлични " истории за нея.

" Докато се борех с настойничеството, тя реши да написа книга, възползвайки се от това ", споделя поп звездата, визирайки Things I Should`ve Said - записките на Джейми Лин от 2022 година

Бритни твърди и, че е помолила сестра си за помощ, преди да бъде настанена в психиатрично заведение през 2018 година, само че Джейми Лин е застанала на страната на родителите им, написа Page Six.
 Бритни Спиърс с поредна гола провокация
Упс, Бритни отново е чисто гола

Някои неща не се трансформират

И въпреки всичко,  намира сили да елементарни. " Тя постоянно ще бъде моя сестра и работя върху това да изпитвам повече съчувствие, в сравнение с яд към нея и към всички, които считам, че са ме обидили. Но не е толкоз елементарно ", написа още тя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР