Джейлън Брънсън официално ще разбере в четвъртък вечерта, но е

...
Джейлън Брънсън официално ще разбере в четвъртък вечерта, но е
Коментари Харесай

Джейлън Брънсън от Никс се очаква да бъде обявен за Мач на звездите за първи път в кариерата

Джейлън Брънсън публично ще разбере в четвъртък вечерта, само че е мъчно да се разбере, че пробивът на Никс пойнтгард не е определен за първия Лич Звезден тим на кариерата му.

Брансън отбелязва междинни върхове в кариерата си по точки (26,8), асистенции (6,5) и % от 3 точки (42,2 процента) през втория си сезон в Ню Йорк и беше даже по-добър (28,9 и 7,7) в първите две категории по време на скока от 14-2 на Никс през януари.

Тайрис Халибъртън от Пейсърс и Деймиън Лилард от Бъкс бяха избрани за титулярно задно поле за Източната конференция предходната седмица при гласоподаване от почитатели, играчи от НБА и определени членове на медиите.

Брунсън също заслужаваше избор през предишния сезон, откакто подписа четиригодишен контракт на стойност $104 милиона с Никс като свободна организация, само че Джулиус Рандъл беше определен да съставлява Никс за повторно от три години.

Тази година Рандъл още веднъж би трябвало да се преглежда – със междинни стойности от 24,0 точки, 9,2 битки и 5,0 асистенци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР