Джейхан Ибрамов от ДПС коментира, че при обсъждането за намаляване

...
Джейхан Ибрамов от ДПС коментира, че при обсъждането за намаляване
Коментари Харесай

Джейхан Ибрямов: ДПС в политически клюки не участва

Джейхан Ибрамов от Движение за права и свободи разяснява, че при разискването за понижаване на Данък добавена стойност за ресторантьорството през днешния ден е имало напрежение. Според депутата се е появил сериозен спор.

„ Когато се внасят такива промени, би трябвало да се направи явен и прецизен разбор “, съобщи той в предаването „ Плюс – минус “ по Нова телевизия.

Добави, че и госпожа Менда Стоянова е споделила едва ли това намаляне на Данък добавена стойност ще докара до оня издирван резултат. Ибрямов подсети, че би трябвало да се приказва за най-онеправданите от COVID-19. Така да вземем за пример от партията са желали намаляне на Данък добавена стойност върху храните за деца.

Парламентът одобри на първо четене 9% Данък добавена стойност за заведения за хранене, хотели и книги

„ Ние от Движение за права и свободи постоянно сме казвали – в политически злословия не участваме “, разяснява Ибрямов на въпрос за напрежение вътре в ГЕРБ и сред ГЕРБ и дребния съдружен сътрудник.

Относно опцията за бъдеща коалиция ГЕРБ-ДПС, Джейхан Ибрямов сподели:

„ Самата рецесия, която сполетя света, сподели следното – пандемията откри, че огромна част от политическите системи не са подготвени. Ако държавното управление се оправи и ограничи пандемията, оттук насетне следва въпросът какво вършим в тази задаваща се икономическа рецесия. В противоположен случай да не се окажем с огромни митинги “.

По думите му това може да докара и до накълцан парламент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР