Джейда Пинкет Смит разкри, че тя и съпругът й Уил

...
Джейда Пинкет Смит разкри, че тя и съпругът й Уил
Коментари Харесай

Джада Пинкет Смит разкрива, че тя и Уил Смит са разделени от 2016 г.

Джейда Пинкет Смит разкри, че тя и брачният партньор й Уил Смит живеят „ изцяло обособени животи “ от 2016 година

В клип от идния й специфичен праймтайм на NBC News с Хода Котб, Пинкет Смит сподели, че двойката не е обявила обществено раздялата си, тъй като към момента не са „ подготвени “.

Те „ към момента се опитваха да схванат сред нас двамата по какъв начин да бъдем сътрудници “, сподели тя.

„ Как да го представим на хората? “ сподели тя на Kotb. „ Не бяхме разбрали това. “

52-годишният Пинкет Смит и 55-годишният Смит са женени от 1997 година Пинкет Смит сподели, че не са законно разведени.

Бракът им беше подложен на лупа през интервала, в който тя споделя, че са били разграничени.

През юли 2020 година певицата Август Алсина разкри, че е имал сантиментална връзка с Пинкет Смит, нещо, което тя удостовери по време на епизод със брачна половинка си в „ Red Table Talk “.

„ Влязох в усложнение с Август “, сподели тогава Пинкет Смит, обяснявайки тогава, че двойката суперзвезда „ преживяваше доста сложен миг “, когато това се случи.

После имаше шамара за Оскарите.

По време на премиите Оскар през 2022 година Смит нахлу на сцената и удари пестник на водещия Крис Рок, откакто той се пошегува, че Пинкет Смит е плешив. Тя страда от плешивост, която е предизвикала загуба на коса.

В ново изявление с People Пинкет Смит разкри случая, който съгласно нея, сходно на доста други хора, в началото смяташе за комедиен миг сред двамата мъже.

„ Помислих си: „ Това е скеч “. Казах си: „ Няма метод Уил да го удари “, спомня си тя. „ Едва когато Уил стартира да се връща към стола си, даже осъзнах, че това не е скеч. “

Тя сподели на изданието, че незабавно щом останаха сами, тя попита Смит: „ Добре ли си? “

Пинкет Смит сподели на Kotb по време на изявлението им, че бракът се разпада заради „ доста неща “.

„ Мисля, че до момента в който стигнем до 2016 година, и двамата просто се изтощихме от опитите “, сподели Пинкет Смит. „ Мисля, че и двамата към момента бяхме заседнали във фантазията си за това, което смятахме, че би трябвало да бъде другият човек. “

Тя сподели, че е „ дала обещание “, че в никакъв случай няма да има причина тя и Смит да се разведат „ и аз просто не съумях да наруша това заричане “, сподели тя.

Пинкет Смит разкрива повече за своя брак, кариера и ранен живот в идните си записки „ Worthy “. Книгата излиза на 17 окт.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР